Het aftellen is echt begonnen (ook voor 2015)

18 juni 2014

Terwijl we nu echt aftellen naar BSBE 2014 zetten we nog wat puntjes op de i. Zo staat de laatste informatie online en is er een extra verwijzing naar vrienden bijgekomen. De organisatie heeft leuke kleine verrassingen voor jullie en de honden in petto.

Naast dit alles zijn we zelfs begonnen met het aftellen naar BSBE 2015! De datum is bekend en met de voorbereidingen op de website is zelfs al een start gemaakt. We zijn er maar druk mee.

De voorinschrijving van 2015 is online. Het oogt allemaal erg officieel, maar we gaan eigenlijk gewoon op dezelfde voet door. Er verandert in feite niets aan het concept en aan de dag zelf. We zijn er alleen achtergekomen dat we ons als organisatie enigszins in moeten dekken. Laat je hierdoor vooral niet afschrikken, we willen maar 1 ding. Een Beagletastische dag organiseren voor Beagles en hun baasjes!