Productief dagje…

8 maart 2015

Na vanmorgen eerst heerlijk een soort van mini BSBE te hebben gehouden met 2 baasjes, 4 Beagles en een blondje, werd het tijd om het zonnetje te negeren en aan het werk te gaan. Zielig? Nee hoor, tussendoor hebben we het zonnetje echt nog wel gezien. Nu BSBE 2015 dichter en dichterbij komt, werd het hoogtijd om weer even aan de slag te gaan.

 

2015-03-08 12.27.41

 

En wat hebben we vanmiddag dan gedaan? We hebben de website weer geupdate, Facebook eerst bestookt en daarna ook op een andere wijze toegevoegd aan de website, een interesseformulier aangemaakt voor kleding en dergelijke met ons mooie logo en een map op de website gemaakt waarin Big Smile Beagle Event on Tour te zien is. Heb je zelf nog een leuke foto van Big Smile on Tour en hoort deze volgens jou ook echt op de website thuis? Stuur deze dan per mail door naar foto(apestaartje)big-smile-beagle-event.nl!

En we gaan nog door…..voor we het weten is het namelijk al 20 juni en is het feest in volle gang!

 

Het evenement VOOR en niet DOOR Beagles…dat is wel duidelijk

Image00001