2020/2021/2022

Na het event van 2019 is de organisatie aan de slag gegaan om BSBE 2020 te organiseren, maar het is nu voor iedereen een rare tijd. Een tijd waarin het Corona virus het nieuws beheerst en mensen in de hele wereld vechten voor hun leven.

Ook in ons land zijn maatregelen getroffen, waaronder de anderhalve meter regel, geen grote evenementen, niet meer dan 2 volwassenen bij elkaar op straat en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Vanaf de eerste berichtgevingen hebben we als organisatie alles op de voet gevolgd en hebben we onderling vaak overlegd.

Na overleg met Lauwersoog Water Events en de camping hebben we met pijn in ons hart besloten een streep te zetten door de editie van 2020, 2021 en 2022. We willen niet het risico nemen dat iemand tijdens dit geweldige evenement besmet raakt.

Big Smile Beagle Event 2020, 2021 en 2022 gaan definitief NIET door vanwege het Corona virus.

We storten ons later dit jaar vol goede moed en positiviteit op de BSBE 2023, waar we een waar feest van willen maken. We hadden altijd een hele mooie groep aanmeldingen en willen niets liever dan met deze club mensen aan boord de komende editie.

De website wordt aangepast indien er meer informatie beschikbaar is. Houd ook de Facebook pagina in de gaten.