2015

Ook dit jaar hopen we er met jullie en jullie viervoeters een geweldige dag van te maken. Onder jullie een aantal fervente BSBE-gangers en wederom een aantal mensen die dit jaar voor het eerst aansluiten. Iedereen bij elkaar genomen is het een mooie groep geworden van Beagles, undercovers en hun enthousiaste baasjes!
Hierbij info die tot nu toe bekend is en die wij graag met jullie willen delen.

 

Aanmeldingen
Het aantal aanmeldingen liep werkelijk storm, zeg maar gerust een zuidwester storm waardoor we zelfs moeten melden dat we volle bak aan boord hebben.

Kosten

Eerlijk gezegd was het opstellen van de begroting voor dit jaar echt een uitdaging en een flinke klus. Afgelopen jaar werden we geconfronteerd met extra kosten in de vorm van toeristenbelasting voor Schiermonnikoog. Gelukkig zijn deze destijds kwijtgescholden door Lauwersoog Water Events. Dit jaar krijgen we deze kosten wel voor onze kiezen en zijn deze toegevoegd aan de begroting. Daarnaast zijn ook de kosten voor de boot, nadat deze jaren nagenoeg gelijk zijn gebleven, een flink stuk gestegen. Hebben wij geprobeerd deze kosten naar beneden te krijgen? Uiteraard, alleen zit meer korting er gewoon niet in.
Concreet betekent dit na het nodige rekenwerk dat de prijzen als volgt zijn:
Volwassene: € 32,25
Kind 4 – 12: € 16,00
Kind tot 4 jr: valt in de categorie “handbagage”
Hond: omdat het een Beagle-festijn is gaan onze makkers gratis mee
Het bovenstaand bedrag is gebaseerd op het huidige aantal​ deelnemers. Bij afmelding kan deze betaling niet (geheel) teruggestort worden. Bij afmelding zal dit individueel ook nog besproken worden.
T-shirts en hoodies
Afgelopen jaar hebben we voor deelnemers aan het event echt werk gemaakt van ons logo en deze op kleding laten drukken. Het resultaat mocht er zijn en zelfs buiten het evenement is de kleding nog vaak gespot.
Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer in contact met de drukker om de mogelijkheden te bespreken. Dit jaar geen T-shirts en hodies, maar wel een moie rugzak. De bestellingen zijn verwerkt en de rugzakken zullen tijdens het event uitgedeeld worden.

 

En dan….niet geheel onbelangrijk, het programma!
 
Vrijdag 19 juni
Voor de overnachters onder ons organiseren we dit jaar op vrijdagavond een heus….
Watergevecht!!
De spelregels? Hahaaa….die gaan we nu echt nog niet allemaal verklappen. Dat zou veel te makkelijk zijn. 1 ding is in ieder geval zeker en dat is dat het leuk gaat worden, net als de te winnen prijzen. Iets meer informatie is op deze pagina terug te vinden.

 

Zaterdag 20 juni
Vanaf 8:45 gaat het inschepen beginnen, zodat we om 9:00 af kunnen varen. Wees op tijd, in verband met de sluizen, kunnen we niet wachten.
Op Schiermonnikoog staan bussen voor ons klaar. Deze brengen ons via het dorp (ook uitstapmogelijkheid) naar het strand.
De dag op Schier kunnen jullie helemaal zelf indelen. Doe vooral waar je zin in hebt en maak er een onvergetelijke dag van!
In omgekeerde volgorde gaan de bussen vanaf 16:30 weer rijden om ons naar de bood te brengen. De afvaart van Schiermonnikoog staat om 17:00 uur in de planning.
Bij aankomst in de museum haven van Lauwersoog wordt er misschien nog een groepsfoto gemaakt. Daarna kunnen de deelnemers die zich hier voor op hebben gegeven aanschuiven voor een buffet (18:45) bij Het Booze Wijf (kosten €15,- pp).

 

Zondag 21 juni
Op de zondag om 9:00 bestaat voor de overnachters wederom de mogelijkheid om te ontbijten in restaurant “Het Booze Wijf”. Dit zal een ontbijtbuffet zijn waarbij voor ieder wat wils is. Na het ontbijt sluiten we het weekend af met een wandeling in de prachtige omgeving van Lauwersoog. Afhankelijk van de aanmeldingen bepalen we te zijner tijd de route.
De kosten van het ontbijtbuffet bedragen € 10,95 voor een volwassene en € 7,95 per kind.
Zo dat was een bulk aan informatie. Zijn er vragen? Stel ze gerust.Dit kan per mail of via het  contact formulier.

Geef een reactie