2016 Kamperen

Hallo BSBE’ers,

Ook voor het komende Event in 2016 zijn we op zoek gegaan naar een kampeerplaats waar we met een grote groep kunnen genieten van het weekend (of langer natuurlijk).
Om in het concept toch eens iets vernieuwends toe te passen zijn we op zoek gegaan naar een kleine camping in de buurt van Lauwersoog. Een camping die praktisch vol is als we met een groep komen als waar we vorig jaar mee op de camping in Lauwersoog stonden. Naar onze mening bezorgen we dan nauwelijks tot geen overlast voor andere kampeerders. Eenvoudigweg omdat die er niet zijn.

Het heeft even geduurd, maar we hebben een camping gevonden waar we als groep meer dan welkom zijn en die inderdaad vol is als eenzelfde aantal mensen als afgelopen jaar besluit om te gaan kamperen.


2014_camping


2014_blokhuis


2014_blokhuis

De camping ligt aan de rand van het dorp Zoutkamp.


2014_camping

Voorwaarden zijn uiteraard hetzelfde.
– Honden aangelijnd
– Geen overlast
– Opruimplicht

Maar ook:
– Zwemmen in het kanaal (baas en hond) is toegestaan
– Geen beperking in het aantal honden per kampeerplaats
Hier de link voor deze camping.

 

Uiteraard is het voor mensen met maximaal twee honden nog steeds mogelijk hun accommodatie of kampeerplaats te huren op Camping Lauwersoog. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een vakantiewoning te huren op een van de omliggende vakantieparken .

Let op: het reserveren van een kampeerplaats dan wel huur van een accommodatie gaat rechtstreeks met desbetreffende camping of het vakantiepark.