2019 Programma

Het programma hieronder is een indicatie van de activiteiten tijdens het weekend. Onderdelen, locaties en tijden zijn onder voorbehoud.

Vrijdag 21 juni
??:??u Voor de overnachters onder ons organiseren we dit jaar op vrijdagavond een Workshop/les KynoTeamwork-les. Deze activiteit vindt plaats op Camping ’t Ol Gat te Zoutkamp (Stationsstraat 14, 9974 SK Zoutkamp).

Zaterdag 22 juni
9:10u Verzamelen op de parkeerplaats camping Lauwersoog (Strandweg 5, 9976 VS Lauwersoog) en inschepen in de museumhaven van camping Lauwersoog
9:20u Afvaren. Wees op tijd, in verband met de sluizen kunnen we niet wachten.

Op Schiermonnikoog staan bussen voor ons klaar. Deze brengen ons via het dorp (ook uitstapmogelijkheid) naar het strand.
De dag op Schier kunnen jullie helemaal zelf indelen. Doe vooral waar je zin in hebt en maak er een onvergetelijke dag van!

De exacte tijden van de terugreis horen jullie aan boord, op de heenreis. Dit i.v.m. de getijden en afvaarten van de reguliere veerboten.
16:45u In omgekeerde volgorde (strand, dorp) gaan de bussen weer rijden om ons naar de boot te brengen.
17:00u Inschepen
17:15u De afvaart van Schiermonnikoog

19:00u Groepsfoto in de museumhaven
19:10u Optioneel eten na terugkomst in Lauwersoog bij Eeterij Het Boze Wijf  (opgave voor het buffet zal via een aparte opgave gebeuren).

Zondag 23 juni
Bij goed weer zal er ook weer gewandeld worden voor de liefhebbers.
10:50u Verzamelen parkeerplaats bij het hondenstrand aan de Strandweg Lauwersoog (link naar locatie in Google Maps).
11:00u Vertrek wandeltocht (gedeelte van de Marne route) de exacte afstand zal in overleg bepaald worden, mogelijk dat de groep zich splits in een lange en korte wandeling.
??:??u Einde wandeling, na de wandeling kan ieder die dat wil nog een drankje pakken bij Standpaviljoen Meerzicht.